Στον απόηχο του δημοσιεύματος των βρετανικών Times, το οποίο ανέφερε πως οι Ελληνίδες ιερόδουλες, κάνουν σεξ για μία τυρόπιτα, ένα νέο άρθρο, αυτή τη φορά προερχόμενο από το Russia Today, σχολιάζει πως προσφέρουν τις υπηρεσίες τους «για ένα σάντουιτς».

Όπως αναφέρει το ρωσικό δίκτυο, επικαλούμενο μελέτη, η κρίση έχει χτυπήσει και την ερωτική βιομηχανία στη χώρα μας, με αποτέλεσμα οι τιμές των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ιερόδουλες να έχουν πέσει κατακόρυφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ενώ παλαιότερα το σεξ με ιερόδουλη κόστιζε κατά μέσον όρο 50 ευρώ, πλέον το ποσό ανέρχεται ακόμη και στα 2 ευρώ, τη χαμηλότερη τιμή πανευρωπαϊκά,
τονίζει το RT.

Το δημοσίευμα επικαλείται τριετή μελέτη και μεταξύ άλλων τονίζεται ότι η εξαετής οικονομική κρίση στην Ελλάδα, έχει οδηγήσει ολοένα και περισσότερες γυναίκες στο να αναζητήσουν εργασία στην ερωτική βιομηχανία, η οποία σημειώνει ετήσια κέρδη 600 εκατ. ευρώ.

Πάντως, σημειώνεται ότι οι τιμές των σεξουαλικών υπηρεσιών έχουν πέσει παγκοσμίως, γεγονός που οφείλεται εν μέρει «στο ότι στο διαδίκτυο είναι δυνατή η πρόσβαση σε ερωτικές ταινίες για ενηλίκους».
Παρόλα αυτά «η μέση τιμή για σεξ με ιερόδουλη στην Ευρώπη είναι 255 ευρώ, 50 φορές μεγαλύτερη από ό,τι στην Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Της… #tyropitas στο Twitter

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης