Βίντεο: Χάρης Γκίκας

Ένταση στον Ασπρόπυργο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας , με ομάδα Ρομά να έχει κλείσει δρόμο και να καίει λάστιχα στη συμβολή της λεωφόρου ΝΑΤΟ με τη Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί τόπου έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ και ο «Αίαντας» της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν σοβαρά επεισόδια.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Τροχαία, λόγω της φωτιάς σε ελαστικά, για αρκετή ώρα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο ΝΑΤΟ από το ύψος της Μεγάλου Αλεξάνδρου και από το ύψος της εταιρείας Τριγώνη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ζωφριά, καθώς και η έξοδος της λεωφόρου ΝΑΤΟ προς την περιφερειακή Αιγάλεω.

Να σημειωθεί ότι η ένταση σημειώθηκε λόγω της μετατροπής της κατηγορίας από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε μη σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη, από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου, το βράδυ της Δευτέρας, για τον 64χρονο που πέρυσι τον Οκτώβριο πυροβόλησε και σκότωσε 18χρονο Ρομά που μαζί με δύο ομοφύλους τους είχε μπει στο σπίτι του για να κλέψουν. Έτσι, ο 64χρονος κρίθηκε ένοχος για αυτή την κατηγορία και του επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 7 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης