Εικόνες ντροπής, με τουρίστες να πίνουν θάλασσες αλκοόλ, να κυκλοφορούν γυμνοί και να επιδίδονται σε όργια, έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές τον γύρο του κόσμου και έχουν γίνει πρωτοσέλιδα και όχι μόνο.

Δεν είναι λίγες οι φορές στην περίοδο της υψηλής τουριστικής κίνησης που νεαροί τουρίστες, από την κραιπάλη της προηγούμενης νύχτας, περιφέρονται άσκοπα ή βρίσκονται ξαπλωμένοι δεξιά κι αριστερά στους δρόμους, ανάμεσα σε άδεια κουτάκια μπίρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, όπως αναφέρει και η «Δημοκρατική της Ρόδου», τα κρούσματα με νεαρές ξένες γυναίκες που συμμετέχουν σε όργια με πελάτες των νυχτερινών κέντρων και στη Ρόδο δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Με τη βιτρίνα του τουρισμού, δεκάδες πανέμορφες κοπέλες απ’ όλα τα μέρη του κόσμου βρίσκουν ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές με την ηδονή.

Κέντρα μετατρέπονται σε ερωτικές φωλιές και πρόθυμα κορίτσια δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Τα κλου της βραδιάς είναι οι διαγωνισμοί μεταξύ των κοριτσιών που αναλαμβάνουν να προσφέρουν στοματικό έρωτα με χρονομέτρηση. Νικήτρια, όποια χρειαστεί λιγότερο χρόνο για να ολοκληρώσει το… έργο της!

Τα ερωτικά πάρτι, που διαρκούν ατέλειωτες ώρες, μέχρι πρότινος είχαν πρωταγωνιστές κυρίως Άγγλους και περιορίζονταν στο Φαληράκι. Ένα βίντεο είναι διαθέσιμο χωρίς κανένα περιορισμό σε χρήστες του διαδικτύου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό εμφανίζονται σε μπαρ της Ρόδου δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημόσια, χειροκροτούμενοι και επικροτούμενοι από τους δεκάδες θαμώνες, που ταυτόχρονα τους μαγνητοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τα δύο ζευγάρια, εμφανώς μεθυσμένα, αν όχι υπό την επήρεια άλλων ουσιών, δεν διστάζουν να λικνίζονται γυμνά προς τέρψιν των θαμώνων αλλά και του παγκοσμίου ιστού, που σχηματίζει από μια μεμονωμένη ευτυχώς λήψη σε ένα νυχτερινό κέντρο της Ρόδου την εντύπωση ότι στο νησί γίνονται Σόδομα και Γόμορα.

Εκπλήσσει ταυτόχρονα το γεγονός ότι υπάλληλος του κέντρου παροτρύνει τα ζευγάρια να κορυφώσουν τις σεξουαλικές πράξεις στις οποίες επιδίδονται και προσπαθεί να ξεσηκώσει το πλήθος, ενώ μόνο ως αστείο φαντάζει το γεγονός ότι μέσα στην αναμπουμπούλα των λέιζερ, των χειροκροτημάτων και των μαγνητοσκοπήσεων υπήρξε και κάποιος που επιχειρούσε μάταια να καλύψει με μια φωσφορούχα κίτρινη μπλούζα τα απόκρυφα σημεία ενός εκ των δύο ανδρών, που χορεύει ασταμάτητα σε μπάρα του καταστήματος.

Δεν θα πρέπει να θεωρείται τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι τον Ιούλιο του 2010 η γνωστή εφημερίδα της Σουηδίας «Expressen» είχε ως πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της τη Ρόδο και την οδό Ορφανίδου, παρουσιάζοντάς την ως περιοχή «οργίων και ακόλαστων πράξεων». Η εφημερίδα είχε καλέσει μάλιστα τους Σουηδούς γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους να έρχονται για διακοπές στο νησί.

Στο φύλλο της 31ης Ιουλίου 2010 η εφημερίδα παρουσίασε έναν ημίγυμνο άνδρα να κάνει στριπτίζ εντός του καταστήματος και να χορεύουν μαζί του περισσότερες από 200 γυναίκες, στην πλειονότητά τους Σκανδιναβές.

Ο δρόμος, που πήρε το όνομά του από τον Καρπάθιο ήρωα του Β’ ΠΠ σμηναγό Παναγιώτη Ορφανίδη, έχει συνδέσει σήμερα το όνομά του με όργια και έντονη παραβατικότητα, σε σημείο να δημιουργούνται καθημερινά επεισόδια λόγω μέθης, που φτάνουν ακόμα και σε μαχαιρώματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης