Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των δύο νεαρών οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Οι δύο νεαροί, ο 23χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία της φοιτήτριας φέρονται επίσης να οδήγησαν με τη βία δύο ανήλικες εντός Ι.Χ. και εν συνεχεία να τις μετέφεραν σε απόμερο σημείο.
Εκεί, σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρονται να αποπειράθηκαν να τις βιάσουν.

Γονέας που έπεισε τα δύο κορίτσια να απευθυνθούν στις Αρχές κατήγγειλε ότι «λίγο πριν γίνει η δολοφονία οι δύο δράστες ήθελαν να ξεμοναχιάσουν τα δύο 17χρονα κορίτσια». Ο ίδιος ανέφερε πως «οι δύο άνδρες τα έβαλαν χωρίς τη θέλησή τους μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και δεν τα άφηναν να φύγουν. Έλεγαν στα κορίτσια ”πιείτε βότκα και θα σας μείνει αξέχαστη η βραδιά”. Ευτυχώς, τα άφησαν να φύγουν, καθώς τους πήραν χαμπάρι».

Την ίδια ώρα, στις φυλακές οδηγείται προσωρινά, με σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται και για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας ΑμεΑ, μαζί με τον Αλβανό κατηγορούμενο για τη δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης