Ποινικά διωκόμενος για ασέλγεια με ανηλίκους έναντι αμοιβής και για παρά φύση ασέλγεια με ανηλίκους βρίσκεται από χθες ένας 41χρονος, ο οποίος παρουσιάστηκε πρώτος ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για να καταγγείλει την κλοπή τσάντας που έφερε μαζί του, από δύο νεαρούς άνδρες το πρωί της 12ης Μαΐου 2016, σε παγκάκι στο οποίο καθόταν στο πάρκο της οδού Καρπάθου απέναντι από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τουρισμού!

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που επιλήφθηκαν της καταγγελίας του για κλοπή, προχώρησαν άμεσα σε έρευνες και προσήγαγαν δύο ανήλικους ρομά, ηλικίας 16 και 15 ετών αλλά και τις μητέρες τους ηλικίας 41 και 35 ετών, για παραμέληση της εποπτείας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλαίσια της προανάκρισης, που ακολούθησε οι αστυνομικοί έκπληκτοι άκουσαν τους δύο ανήλικους να διηγούνται, εξεταζόμενοι, ότι είχαν έλθει κατ’ επανάληψη σε σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής με τον 41χρονο, ομαδικώς εντός του πάρκου.

Υποστήριξαν συγκεκριμένα ότι ο 41χρονος τους προσέφερε την πρώτη φορά χρηματικό ποσό 5 ευρώ για να συνευρεθούν παρά φύση μαζί του, ότι αυτό επαναλήφθηκε ακόμη μια φορά χωρίς ωστόσο να τους δώσει κάποια αμοιβή και ότι την τρίτη, το πρωί της 12ης Μαΐου 2016, ενώ είχαν εμπλακεί σε νέο όργιο, τσακώθηκαν και του πήραν την τσάντα. Ο ένας εκ των ανηλίκων υποστήριξε συγκεκριμένα ότι ο 41χρονος τον δάγκωσε στο μόριό του.

Ο 41χρονος, που βρέθηκε πλέον στη θέση του κατηγορούμενου, για σοβαρά αδικήματα, φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τους δύο νέους, αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, που διαχώρισε την υπόθεση ως προς τις κλοπές και τις ασέλγειες, και παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο τον Νοέμβριο του 2016.

Πηγή: dimokratiki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης