Με δώδεκα πτήσεις που είναι προγραμματισμένες να έρθουν στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», ξεκινά σήμερα η τουριστική περίοδος στη Ρόδο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η κίνηση για τις επόμενες ημέρες. Οι πρώτες πτήσεις θα φέρουν τουρίστες από Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία, Τσεχία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Ρόδου και χορευτικά συγκροτήματα θα υποδεχθούν τους τουρίστες, ενώ θα τους προσφερθούν παραδοσιακά γλυκά και αναμνηστικά δώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υποδοχή των πρώτων τουριστών έχει μεγάλη σημασία και για επικοινωνιακούς λόγους, γι’ αυτό και δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα από τον Δήμο Ρόδου, όπως επισημάνθηκε από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Κώστα Ταρασλιά.

Στην υποδοχή των πρώτων τουριστών θα βρίσκεται ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, ενώ το απόγευμα αναμένεται να μεταβεί στη Ρόδο και ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης, στο πλαίσιο περιοδείας που θα πραγματοποιήσει σε αεροδρόμια τουριστικών περιοχών της χώρας.

Στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» πραγματοποιήθηκε χθες άσκηση προσομοίωσης με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων φορέων. Με την άφιξη των επισκεπτών θα ξεκινήσουν και οι στοχευμένοι έλεγχοι για τον εντοπισμό ενδεχόμενων κρουσμάτων κορωνοϊού στον ειδικό χώρο που έχει προβλεφθεί για αυτόν τον σκοπό στην αίθουσα αφίξεων. Καθημερινά θα γίνονται 605 τέτοιοι έλεγχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προγραμματισμένες για σήμερα πτήσεις είναι οι εξής:

   – Στις 10:05 της εταιρείας Freebird Airlines από τη Λειψία της Γερμανίας.

   – Στις 10:25 της εταιρείας TUI Fly από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

   – Στις 10:25 της εταιρείας Edelweiss από τη Ζυρίχη Ελβετίας.

   – Στις 10:58 της εταιρείας Ryanair από την Πράγα της Τσεχίας.

   – Στις 14:00 της εταιρείας Corendon Airlines από το Μάαστριχτ και από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης