Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 55χρονος Ρώσος που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου Ουκρανού φίλου του, στις αρχές της εβδομάδας στο Φαληράκι της Ρόδου.

Οι δύο αλλοδαποί διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο και την περασμένη Δευτέρα φέρεται να κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και στη συνέχεια μετέβησαν σε παραλία της περιοχής, απ’ όπου λίγη ώρα αργότερα ο 50χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αλλοδαπός διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Από την προανάκριση που διενήργησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου φάνηκε να υπάρχουν ενδείξεις σύμφωνα με τις οποίες πιθανώς οι δύο άνδρες να λογομάχησαν ή ακόμη και να ήρθαν στα χέρια.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, σε βάρος του Ρώσου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για έκθεση από την οποία επήλθε ο θάνατος και ο 55χρονος προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε πως μπορεί να πήγε στην παραλία με τον φίλο του, όμως δεν παρέμεινε εκεί και επέστρεψε στο ξενοδοχείο, κάτι που αποδεικνύεται και από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που προσκόμισε.

Τελικά, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, με τη σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Με πληροφορίες από το rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης