Τη λεηλασία του εξοπλισμού των παιδικών κατασκηνώσεων του Προφήτη Ηλία, καταγγέλλουν οι εθελοντικές ομάδες, ζητώντας την παρέμβαση των αρμοδίων.

Συγκεκριμένα σε επιστολή-καταγγελία που έστειλαν στο τοπικό συμβούλιο Απολλώνων και κοινοποίησαν στο δήμαρχο Ρόδου αναφέρουν τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αξιότιμοι κύριοι,

κατ’ αρχήν θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την παραχώρηση του χώρου των παιδικών κατασκηνώσεων του Προφήτη Ηλία για την πραγματοποίηση του 2ου Εκπαιδευτικού Διήμερου των Εθελοντικών Ομάδων Ρόδου-Δωδεκανήσου.

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε για δεύτερη φορά ότι εξαφανίστηκαν, μετά από το πλυντήριο ρούχων τον περασμένο Μάρτιο, τώρα και καρέκλες, τραπέζια, ο νεροχύτης και ο πάγκος κουζίνας από το εστιατόριο και μια κουκέτα από το θάλαμο Απόλλωνα. Επίσης διαπιστώσαμε και καταστροφή του πίνακα ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εθελοντικές ομάδες απαιτούμε από εσάς να διερευνήσετε που κατέληξε η περιουσία του ροδιακού λαού και άμεσα να επιστραφούν όλα όσα λείπουν στο χώρο του Προφήτη Ηλία, που για εμάς αποτελεί αφετηρία της εθελοντικής μας προσφοράς στο νησί. Εάν δεν γίνουν ενέργειες από εσάς, να είστε σίγουροι πως εμείς θα κάνουμε ό,τι νόμιμο προβλέπεται.

Είμαστε στη διάθεσή σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, λεπτομέρειες και παρουσίαση στοιχείων, ώστε να αποκατασταθεί ο χώρος στην αρχική του κατάσταση.

Οι επικεφαλής των εθελοντικών ομάδων:

– Δωδεκανησιακός Σύλλογος Οχημάτων Εκτός Δρόμου, Ματθαίου Παναγιώτης.
– ΕΘΟΜΑΚ, Εγγλέζος Παναγιώτης
– Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δωδεκανήσου, Βασιλειάδης Παντελής
– ΕΟΠΚ, Κιατζημουσταφάς Ασήμης
– Λέσχη 4Χ4 Ρόδου, Δημόβσκι Ιωάννης
– Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Δωδεκανήσου, Παπουρδάνος Θανάσης
– Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών, και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού τμήματος Ρόδου, Τζάνος Κωνσταντίνος».

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης