Άγριος καβγάς για τα μάτια μιας γυναίκας ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης σε μπαρ, στην πόλη της Ρόδου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής 55 ετών και να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στη 1:00, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 55χρονος άρχισε να φλερτάρει μία εργαζόμενη του καταστήματος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, ο ιδιοκτήτης και ο υπεύθυνος λειτουργίας της επιχείρησης ζήτησαν από τον αλλοδαπό να σταματήσει να την πειράζει και γρήγορα «άναψαν τα αίματα», με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πάρουν μία καρέκλα και με αυτήν να χτυπήσουν τον 55χρονο.  

Τότε, ο τελευταίος βγήκε έξω, βρήκε έναν σίδερο και με αυτό επέστρεψε στο κατάστημα και χτύπησε αρχικά στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια τον υπεύθυνο λειτουργίας, τραυματίζοντάς τον ελαφρύτερα.

Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία μετά από τη μήνυση που υπέβαλαν ιδιοκτήτης και υπεύθυνος λειτουργίας της επιχείρησης, συνέλαβε τον 55χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη ώρα αργότερα, ο αλλοδαπός προσήχθη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του, για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου την προσεχή Παρασκευή.

Εν συνεχεία, ο αλλοδαπός αφέθηκε ελεύθερος.

Με πληροφορίες από το rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης