Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση ερευνούν από προχθές οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού.

Πιο συγκεκριμένα, την 3η Δεκεμβρίου 2022 και περί ώραν 06.30 το ΑΤ Ιαλυσού ενημερώθηκε από το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ, ότι επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών στην Κρεμαστή βρίσκεται ενήλικας άνδρας ο οποίος φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι από πυροβόλο όπλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο μετέβη περιπολικό, όπου βρέθηκαν ένας 68χρονος ημεδαπός, κάτοικος της Ιαλυσού και ο 42χρονος γιός του.

Ο τελευταίος έφερε τραύματα από κυνηγητικό όπλο τύπου φλόμπερτ στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι και παρελήφθη από τον σταθμό του ΕΚΑΒ.

Ο 68χρονος με τους αστυνομικούς μετέβησαν στην οικία του γιού του που βρίσκεται σε δασώδη περιοχή στην Κρεμαστή, εντός της οποίας, κατά δήλωσή του, βρέθηκε τραυματισμένος ο τελευταίος.
Στην οικία βρέθηκε στον πρώτο όροφο και ο 36χρονος αδερφός του 42χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο πατέρας όσο και ο αδελφός δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν πώς τραυματίστηκε ο 42χρονος, ενώ κατά την αυτοψία των αστυνομικών στην ισόγεια οικεία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο τύπου φλόμπερ, 14 φυσίγγια και 3 κάλυκες που βρέθηκαν στον κάδο σκουπιδιών της ισόγειας κατοικίας.

Το όπλο είναι ιδιοκτησίας του 68χρονου και η άδεια κατοχής του έχει λήξει από το έτος 2007.
Ο 42χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου και βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς υποστήριξε ότι στις 2 Δεκεμβρίου 2022 είχε καταναλώσει αλκοόλ και χάπια «STEDON», τα οποία του έχουν χορηγηθεί με ιατρική συνταγή.
Συνέπεια αυτής της πράξης του, ήταν όπως είπε, να έχει παραισθήσεις και να πυροβολεί με το όπλο.

Η προανάκριση συνεχίζεται.

Πηγή: dimokratiki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης