Παραμένουν και σε ορισμένες περιπτώσεις εντείνονται, τα προβλήματα σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Ρεθύμνου εξαιτίας και των συνεχόμενων έντονων βροχοπτώσεων των ημερών, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Για το λόγο αυτό εφίσταται η προσοχή στους οδηγούς, ώστε να οδηγούν με ιδιαίτερη προσοχή, για την ασφάλεια τη δική τους και των άλλων δηλαδή με χαμηλές ταχύτητες, να μην κάνουν επικίνδυνες προσπεράσεις και να ακολουθούν τις σημάνσεις που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, είχαν σήμερα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Βασιλείου, σχετικά με θέματα υποδομών του Δήμου Αγίου Βασιλείου καθώς και για το ενδεχόμενο χρηματοδότησης από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης για την εκπόνηση μελέτης στον Ποταμό Πλακιά στο Νότιο Ρέθυμνο, για εργασίες οριοθέτησης και διευθέτησης σε μήκος 500 μέτρων. Σύμφωνα με τους δημοτικούς συμβούλους Αγίου Βασιλείου, υπάρχει επίσης η ανάγκη εκπόνησης μελέτης για τη συντήρηση και ανάδειξη της ιστορικής γέφυρας Πρέβελη. Στη συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη συζητήθηκαν και θέματα, που αφορούν σε εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Αγίου Βασιλείου (διαγραμμίσεις, καλύτερη σήμανση και απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων).

Στο μεταξύ για την απομάκρυνση εμποδίων που έχουν τοποθετηθεί χωρίς την απαιτούμενη άδεια επί του οδοστρώματος, μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από δημοτικούς αστυνομικούς, άνδρες του τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου καθώς και της διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος και απομάκρυνση τους. Στόχος των συγκεκριμένων ελέγχων μεταξύ άλλων είναι να μην εγκλωβίζονται οι δρόμοι από ογκώδη αντικείμενα, ενώ όπως ενημερώνει το αρμόδιο τμήμα για τη συγκεκριμένη παράβαση το πρόστιμο είναι 200 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης