Φως στην περίεργη υπόθεση με τον εντοπισμό τμήματος ανθρώπινου σκελετού που ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία του Πλατανιά στο Ρέθυμνο, άρχισε να ρίχνει η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργεί ο ιατροδικαστής.
 
Σύμφωνα με τον κ. Παποδομανωλάκη, τα υπολείμματα του ανθρώπινου σκελετού πιθανόν ανήκουν σε άνδρα μετρίου αναστήματος, ενώ δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί η ηλικία του. Επίσης, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το πτώμα -που είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση- παρέμεινε στη θάλασσα από δύο έως πέντε μήνες.
 
Ο ανθρώπινος σκελετός που είναι από τη μέση και κάτω και ο οποίος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται για μέρες στο «μικροσκόπιο» του ιατροδικαστή, δείχνει μέχρι στιγμής ότι μάλλον δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός να πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.
 
Σημειώνεται ότι το μακάβριο θέαμα αντίκρισαν πρώτοι το μεσημέρι της Τρίτης κάποιοι περαστικοί από την παραλία του Πλατανιά, οι οποίοι ειδοποίησαν τις λιμενικές Αρχές του νομού, που διεξάγουν και τη σχετική προανάκριση.

Με πληροφορίες από το cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης