Κλιμάκιο καταγραφής των φυσικών καταστροφών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών βρίσκεται στο Ρέθυμνο από σήμερα (και θα παραμείνει μέχρι και την Τετάρτη) και πραγματοποιεί αυτοψίες σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου, ρέματα και ποτάμια προκειμένου να εκτιμήσουν το ύψος των ζημιών και να συνταχθούν τα τεχνικά δελτία.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνης, τα μέλη του κλιμακίου μαζί με στελέχη της διεύθυνσης , θα καταγράψουν πλήρως τις ζημιές στους δήμους, ενώ εντός της εβδομάδας, αναμένονται δυο ακόμη κλιμάκια του υπουργείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

–Ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, θα βρεθεί αύριο Τρίτη, στην Αθήνα, προκειμένου να λάβει μέρος στην 4η συνεδρίαση της “Επιτροπής Καθοδήγησης για το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο υποδομών λυμάτων οικισμών”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στη συνεδρίαση θα προεδρεύσει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ενώ στην Επιτροπή συμμετέχουν επίσης ως εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης και Εσωτερικών, της ΚΕΔΕ και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος. Ο κ. Μαρινάκης συμμετέχει ως τακτικό μέλος της Επιτροπής Καθοδήγησης, εκπροσωπώντας την ΕΔΕΥΑ, ως πρόεδρός της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης