Έξι υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στο Ρέθυμνο, εξιχνιάστηκαν, ενώ συνελήφθησαν ένας 22χρονος και μία 22χρονη, και οι δύο Έλληνες. Οι αρχές, μετά από έρευνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα δύο αυτά πρόσωπα συμμετείχαν στη διάρρηξη που είχε γίνει το βράδυ της 22ης Ιανουαρίου όταν άγνωστοι μπήκαν σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 46χρονης Ελληνίδας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ και δελτία τυχερών παιγνίων συνολικής χρηματικής αξίας 300 ευρώ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το διαρρηκτικό εργαλείο σε ΙΧΕ το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη της διάρρηξης.

Επίσης, από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου προέκυψε πως κατά το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο του 2018 έως και στις 21 Ιανουαρίου του 2019 οι ίδιοι είχαν διαπράξει ακόμα πέντε κλοπές σε επιχειρήσεις στο Ρέθυμνο και αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό υπολογιστή, tablet), είδη καπνού και προσωπικά είδη, συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 2.500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο όπου διαμένουν, βρέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες και, σήμερα, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης