Περισσότερα από 1.000 δενδρύλλια κάναβης, σε 16 συνολικά φυτείες εντόπισε η αστυνομία, μετά από μεγάλη επιχείρηση στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, με την συνδρομή μάλιστα και του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε έξι διαφορετικές αγροτικές και ορεινές δύσβατες περιοχές του παραπάνω Δήμου, 16 ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, όπου καλλιεργούντο επιμελώς χίλια τριάντα εννέα (1.039) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων της φυτείας. Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Πηγή: ekriti.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης