Ένα σημαντικό έργο βρίσκεται σε εξέλιξη στον Δήμο Φυλής. Πρόκειται για την κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής στα σχολεία της πόλης, για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση των μαθητών με αναπηρία. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω του «Φιλόδημος ΙΙ» και ήδη έχουν προχωρήσει οι εργασίες για ράμπες και τουαλέτες στα σχολεία στο Ζεφύρι και τη Φυλή, ενώ στα ‘Ανω Λιόσια έχουν τοποθετηθεί ράμπες και σύντομα θα ξεκινήσει η εργασία για τους χώρους υγιεινής στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

«Τα έργα καθημερινότητας για τους συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες και ξεχωριστές δεξιότητες, αποτελούν για εμάς στόχο πρώτης προτεραιότητας», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, η συνεργασία του Δήμου Φυλής με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, προς στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, αποφασίστηκε κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών. Μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε να λειτουργήσει άμεσα στο δημαρχείο ‘Ανω Λιοσίων, γραφείο σαν παράρτημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, το οποίο σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και θα συνδράμει τους επαγγελματίες της περιοχής.

«Θέσαμε τις βάσεις για τη συνεργασία του δήμου, των φορέων και των επαγγελματιών της περιοχής με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Στόχος μας είναι η ενίσχυση και η περαιτέρω τόνωση της τοπικής αγοράς», δήλωσε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και στη συνέχεια επισήμανε πως δήμος και επιμελητήριο θα έχουν αγαστή συνεργασία προς όφελος της περιοχής και των επαγγελματιών της πόλης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης