Ψυχολογικά προβλήματα επικαλούνται οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, λίγο πριν αρχίσει η δίκη τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναζητούν ελαφρυντικά και επικαλούνται ψυχολογικά προβλήματα και όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους ψυχιάτρους που τους εξέτασαν και οι οποίοι τοΎς παρακολουθούν επί μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη στιγμή, οι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν να εξεταστούν από ψυχολόγο καθώς και οι δύο υποστηρίζουν πως μήνες πριν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είχαν επισκεφθεί ψυχίατρο του νησιού και ακολουθούσαν ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Ο ιατρικός πραγματογνώμονας ο οποίος έψαξε στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης διαπίστωσε πως ένας από τους δύο έλεγε ψέματα.

Και οι δύο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικαλούνται πως ταλαιπωρούνται από τα ίδια ακριβώς διαταραχές: ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα κατά την παιδική ηλικία, έντονη επιθετικότητα κατά την εφηβεία, ενώ η χρήση ναρκωτικών ουσιών οδήγησε σε ψυχωτικές διαταραχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Προσπαθούν να σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και έκανε λόγο για τερτίπια.

«Θα προσπαθήσουν να επικαλεστούν το οτιδήποτε και οι δικηγόροι τους, καλά κάνουν την δουλειά τους, προσπαθούν να σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια. Εμείς τι τερτίπι να σκαρφιστούμε για να μπορέσουμε να ζωντανέψουμε ξανά την κόρη μας;» ανέφερε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης