Σήμερα στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην αίθουσα Τηλεδιάσκεψης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο: «Παρουσίαση της πλατφόρμας “JOBRES” για την παροχή των ψηφιακών υπηρεσιών Αλλαγής Στέγης και Αναζήτησης Εργασίας (για φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας)».

Στην παραπάνω ημερίδα, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακή Σύγκλιση-Υπηρεσίες Υποδομής, Διαχείρισης, Ενημέρωσης και Πιλοτικής Λειτουργίας της Πανεπιστημιακής Ηλεκτρονικής Ταυτότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΟΠΣ 304143)», θα γίνει παρουσίαση της πλατφόρμας «JOBRES» για την παροχή των ψηφιακών υπηρεσιών «Αλλαγής Στέγης» και «Αναζήτησης Εργασίας» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μέσω αυτών των υπηρεσιών, που θα είναι προσβάσιμες διαδικτυακά από διάφορες συσκευές (π.χ. υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, tablets) θα μπορούν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– οι φοιτητές – απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας να αναζητούν εργασία / κατοικία, να δημοσιεύουν αγγελίες συγκατοίκησης, να αναζητούν συγκάτοικο κ.ά. αξιοποιώντας πληροφορίες που έχουν αναρτήσει σε γνωστά κοινωνικά δίκτυα όπως το LinkedIN.

– οι εταιρίες – εργοδότες να δημοσιεύουν αγγελίες εργασίας, να αναζητούν εργαζόμενους με συγκεκριμένες προδιαγραφές θέσεων εργασίας κ.ά.

– οι ιδιοκτήτες ακινήτων – μεσιτικά γραφεία να δημοσιεύουν αγγελίες για διαθέσιμα ακίνητα προς ενοικίαση, κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

ΠΗΓΗ: seleo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης