Στα στέκια οργανωμένων ποδοσφαιρικών οπαδών της Αθήνας επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόπτων για την ανθρωποκτονία του Κ. Φράγκου και του Β. Σινούρη, έξω από κλαμπ της οδού Σαχτούρη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το thebest, εκτιμάται ότι στους συγκεκριμένους χώρους έχουν βρει καταφύγιο οι δύο άνδρες που αναζητούνται ως ύποπτοι για τον φόνο αλλά και για υποθέσεις ληστειών και άλλων σοβαρών αδικημάτων στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν ενημερωθεί αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ δεν αποκλείεται να οργανωθεί επιχείρηση αντίστοιχη με εκείνη για τη σύλληψη του Αλέξη Φράγκου, στην οποία συμμετείχαν επίλεκτες δυνάμεις της ΕΚΑΜ.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τις έρευνές της, προκειμένου να έχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Σημαντικά στοιχεία, πάντως, φαίνεται να έχουν αντλήσει οι Αρχές και από τον κατηγορούμενο Α. Φράγκο σε σχέση με τις απειλές που είχαν εκτοξευθεί προς την πλευρά του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης