Zougla Newsroom

«Παρών» στην δολοφονία του αποκαλούμενου «θείου» του ήταν ο «ανιψιός» που χθες το απόγευμα έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων στο Γαλάτσι. Του ανθρώπου που τον είχε υπό την προστασία του και γι αυτό τον αποκαλούσε «θείο», τον Μιχάλη Καπίρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα 24ωρο μετά την δολοφονία του έξω από το γυμναστήριο όπου συνήθιζε να πηγαίνει, αποκαλύπτεται ότι ο 44χρονος πρώην πυγμάχος της ΑΕΚ το βράδυ της 16ης Μαΐου ήταν στο ίδιο μαγαζι στην Μεταμόρφωση με τον αποκαλούμενο «Κεφάλα» όταν τον πλησίασαν άγνωστοι με ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού και τον σκότωσαν. Ο Χάρης Κοντογιώργης το μόνο που είχε ακούσει ήταν οι πυροβολισμοί αλλά δεν πρόλαβε να βοηθήσει τον «θείο» του. Από εκείνη την ημέρα, καλά πληροφορημένες πηγές από τον χώρο της «νύχτας» έλεγαν ότι, «συνέχισε να κάνει αυτό που έκανε ο «θείος» του. Να ελέγχει την περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και τα νυχτερινά μαγαζιά». 

Όσον αφορά την δική του υπόθεση δολοφονίας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να εντοπίσουν τον τρόπο προσέγγισης και διαφυγής των δραστών. «Το θύμα πήγαινε πολύ συχνά στο γυμναστήριο και αυτό «βόλευε» τους δράστες. Επίσης, είναι ένα μικρό στενό χωρίς πολλές κάμερες που θα μπορούσαν να τους προδώσουν αν π.χ. τις προηγούμενες ημέρες τον παρακολουθούσαν. Πάντως, ο «ανιψιός» δεν φάνηκε να έπαιρνε και ιδιαίτερες προφυλάξεις και αυτό σημαίνει ότι ή δεν ήταν θορυβημένος από την δολοφονία του «θείου» του ή οι δράστες βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία» λέει αξιωματικός της Ασφάλειας. 

Ο 44χρονος ήταν παντρεμένος ενώ δεν είχε παιδιά και άνθρωποι που τον γνώριζαν ξεκαθαρίζουν ότι «δεν είχε καμία σχέση με άλλους ανθρώπους της νύχτας. Λόγω της πυγμαχίας όμως γνώριζε πολύ κόσμο που ασχολείται και κινείται γύρω από το συγκεκριμένο χώρο και άθλημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έκανε και άλλες «δουλειές» μαζί τους». Τις πρώτες ώρες μετά την δολοφονία του κάποιοι έσπευσαν να την συνδέσουν με την εκτέλεση τον περασμένη Μάιο του επίσης πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στον χώρο στάθμευσης του αθλητικού κέντρου οπου πήγαινε για προπόνηση σχεδόν καθημερινά στην περιοχή της Βούλας.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουν είναι αν η δολοφονία του 44χρονου ήταν μια πράξη συνέχειας της εκτέλεσης «Κεφάλα» ή αν η παρουσία του «ανιψιού» είχε ενοχλήσει κάποιους.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης