Σε δικηγόρους του Ρεθύμνου αλλά και του Ηρακλείου έχουν απευθυνθεί γονείς παιδιών που είχαν πέσει θύματα της νοσηρής δράσης του 47χρονου προπονητή μπάσκετ και εκπαιδευτικού, Νίκου Σειραγάκη, προκειμένου να ζητήσουν αντίγραφα της ογκώδους δικογραφίας της πολύκροτης υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πάγια γραμμή της αρμόδιας ανακριτικής αρχής είναι να μη δίνεται το σύνολο της δικογραφίας στους αιτούντες, παρά μόνο το σκέλος που αφορά στην περίπτωση του δικού τους παιδιού, ώστε να αποφευχθεί, όσο γίνεται, το ενδεχόμενο διαρροής ονομάτων άλλων εμπλεκόμενων οικογενειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι κάποιοι γονείς, οργισμένοι από τις τρομακτικές αποκαλύψεις, επιθυμούν να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής, άλλοι πάλι βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης ειδικών για τη στήριξη των παιδιών τους. Πάντως η κύρια ανάκριση της υπόθεσης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Ο 47χρονος προπονητής, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, φέρεται να βρίσκεται σε επικοινωνία με ανθρώπους της οικογένειάς του, ενώ ζητεί συνεχώς να μάθει νέα από τα παιδιά του.

Η σύζυγος και οι ανήλικοι γιοι του 47χρονου εξακολουθούν να ζουν εκτός Ρεθύμνου, προσπαθώντας να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, παρά τη βίαιη ανατροπή που επήλθε στην καθημερινότητά τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η πρώην σύζυγός του, από την πρώτη στιγμή που έμαθε τους λόγους σύλληψης του 47χρονου, κατέθεσε αγωγή διαζυγίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Σειραγάκης κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση. Στη σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνεται λίστα με 39 ονόματα ανήλικων αγοριών, τα οποία υπήρξαν αθλητές του.

Πηγή:patris
Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης