Προβλήματα στην περιοχή των Χανίων προκάλεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας η κακοκαιρία, που είχε ως κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Στα Χανιά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε 42 κλήσεις και πραγματοποίησε 16 αντλήσεις υδάτων σε υπόγειους και ημιυπόγειους χώρους, 3 κοπές δέντρων, ενώ στην περιοχή της Σούδας απεγκλώβισε έξι άτομα από ΙΧ αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε λόγω της υψηλής στάθμης του νερού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την κακοκαιρία προκλήθηκαν προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση με τα περισσότερα να αφορούν την περιοχή του Αποκόρωνα, καθώς χωρίς ρεύμα έμειναν οι Βρύσσες, ο Βάμος, ο Τζιτζιφές, ο Φρες, οι Άγιοι Πάντες, τα Πεμόνια, οι Μαχαιροί, ο Σαμωνάς, καθώς και άλλοι οικισμοί.

Λόγω διακοπής του ρεύματος στην περιοχή του Ακρωτηρίου, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, τέθηκε εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο του Οργανισμού στον Βλητέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί ποδός βρίσκεται το σύνολο του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, ενώ στις 10 το πρωί στην έδρα της Αντιπεριφέρειας θα συνεδριάσει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας.

Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τον σχεδιασμό της αντιπλημμυρικής προστασίας ενόψει του χειμώνα.

Φωτογραφίες: Χανιώτικα Νέα 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης