Το αργότερο μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών θα έχει εγκατασταθεί αξονικός τομογράφος στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά», μετά από σχετικό αίτημα του βουλευτή της ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστα Κατσαφάδου, στον Διοικητή 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου Αθανάσιο Παπαρουπα.

 
Ο κ. Κατσαφάδος ο οποίος είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Διοικητή, τού ανέφερε το μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει με τον αξονικό τομογράφο που εδώ και μήνες αδυνατεί να δώσει έγκαιρη διάγνωση και κατ’ επέκταση ολοκληρωμένη εικόνα για τον σχεδιασμό πλάνων ακτινοθεραπείας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, χιλιάδες ασθενείς που επισκέπτονται το μεγαλύτερο αντικαρκινικό νοσοκομείο της Επικράτειας να καταφεύγουν σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής της ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων, μετά τη συνάντησή του με τον Διοικητή 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Αθανάσιο Παπαρούπα, δήλωσε:

«Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες τόσο στον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Αθανάσιο Παπαρούπα όσο και στους συνεργάτες του για την άμεση κατανόηση που έδειξαν σχετικά με τη δυσλειτουργία του αξονικού τομογράφου στο Nοσοκομείο “Μεταξά”, ένα ζήτημα που ταλάνιζε εδώ και μήνες τόσο τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, αλλά και τους ασθενείς.

»Ο κ. Παπαρούπας, μετά τη συνάντηση που είχαμε, δεσμεύτηκε ότι το αργότερο μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών θα έχει εγκατασταθεί αξονικός τομογράφος για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασθενών. Τον ευχαριστώ και τον συγχαίρω για την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα αλλά και την ευαισθησία που έδειξε σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που απασχολούσε εδώ και μήνες τόσο τους ασθενείς όσο και τους εργαζομένους του Νοσοκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η Πολιτεία οφείλει να δίνει άμεσα λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και είναι υποχρέωσή της να παρέχει δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης