Ταλαιπωρία προκάλεσε στους επιβάτες, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», η έντονη καταιγίδα και οι αστραπές που έπεσαν στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας των αστραπών απαγορεύτηκε ο ανεφοδιασμός των αεροσκαφών με καύσιμα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν καθυστερήσεις στις πτήσεις, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να αναχωρήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα είπε στη Voria.gr, ο διευθυντής επικοινωνίας της Fraport, Γιάννης Παπάζογλου, «για λόγους ασφαλείας, όταν υπάρχουν ηλεκτρικές καταιγίδες, απαγορεύεται ο ανεφοδιασμός των αεροσκαφών. Αυτό έγινε και σήμερα από τις 20.00 έως τις 21.25».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι καθυστερήσεις σε κάποιες περιπτώσεις έφτασαν ακόμα και τα 40 λεπτά. Ο διευθυντής επικοινωνίας της Fraport εκτίμησε ότι αργότερα το βράδυ του Σαββάτου θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση με τις πτήσεις.

Πάντως για αρκετή ώρα το απόγευμα του Σαββάτου εξαιτίας των καθυστερήσεων αρκετοί επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν και έμειναν εγκλωβισμένοι στους χώρους του αεροδρομίου.

Πηγή: voria.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης