Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης προκαλεί το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το νησί.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον Δήμο Πλατανιά από την περιοχή Λάκκος προς Ομαλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής σημεία: στον δήμο Σφακίων από την περιοχή Κράπη προς Χώρα Σφακίων και στον δήμο Καντάνου-Σελίνου από την περιοχή Φλώρια προς Παλαιόχωρα.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σπηλίου-Γερακαρίου του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Στις οδούς του Δήμου Ανωγείων η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αγίας Βαρβάρας-Πρίνια Δήμου Γόρτυνας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής σημεία:

Στην επαρχιακή οδό Μέσης προς Μάρθα Δήμου Βιάννου, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Αρκαλοχωρίου Δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Αλαγνίου Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και του Δήμου Βιάννου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής σημεία:

Στην επαρχιακή οδό Χερσονήσου-Οροπεδίου Λασιθίου από την Τοπική Κοινότητα Κράσι μέχρι τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, στην επαρχιακή οδό Αγίου Νικολάου-Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου από την τοπική κοινότητα Ζενίων μέχρι τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, στην Επαρχιακή οδό Ιεράπετρας -Μαλλών από την τοπική κοινότητα Καλαμαύκας μέχρι Μάλλες και εντός του Οροπεδίου Λασιθίου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης