Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου του κέντρου της Αθήνας, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Αθανάσιος Τσαγγάρης και ο αντιδήμαρχος Απορριμμάτων Καθαριότητας, Γεώργιος Μπρούλιας, συνάντησαν τη γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη.

Στόχος της συνάντησης, ήταν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των μη εικαστικών graffiti και tags, επί κτιρίων ιδιοκτησίας και χρήσης του υπουργείου Πολιτισμού, που βρίσκονται στην ευαίσθητη τουριστική περιοχή της Πλάκας. Έγινε αναφορά στις πρόσφατες πρωτοβουλίες του συλλόγου και του δήμου Αθηναίων, σε δράσεις καθαρισμού και τελικής επίστρωσης με αντί – graffiti υλικό, που έχουν συντελεστεί στο εμπορικό τμήμα της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός είναι να ξεκινήσει μία συνεργασία του δήμου και του υπουργείου για την αποκατάσταση της όψης δύο διατηρητέων κτηρίων του υπουργείου Πολιτισμού στην Πλάκα και σύντομα να αποκατασταθούν από τα μη εικαστικά graffiti & tags όλα τα κτίρια του υπουργείου στην Πλάκα και όλα τα άλλα δημόσια κτίρια της περιοχής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης