Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο Ειδικός Γραμματέας Διατροφής και Άθλησης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Κ. Παταβούκας, προκειμένου να υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας με το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων για θέματα υγείας, διατροφής και άσκησης.

Όπως αναφέρει το thessalianews,η υπογραφή του πρωτοκόλλου έγινε από τον κ. Κ. Παταβούκα και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη και πλέον το ΤΕΦΑΑ της πόλης αναλαμβάνει δράσεις σε στρατηγικούς τομείς όπως ο σχεδιασμός και υλοποίηση ερευνών σχετικές με την άσκηση και υγεία, επιμόρφωση προσωπικού, επιστημονική υποστήριξη προγραμμάτων «Άσκηση για Όλους», διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων, κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πρωτοβουλία και την προώθηση του συγκεκριμένου «Πρωτοκόλλου» είχε ο καθηγητής του Τμήματος κ. Αθανάσιος Κουστέλιος, ο οποίος θεωρεί πως μέσα από τέτοιες δράσεις αναπτύσσεται περαιτέρω το Τμήμα, ενώ προκύπτουν πολλαπλά οφέλη και για την περιοχή.

Στις εισηγήσεις τώρα των κ.κ. Γουργουλιάνη και Παταβούκα καταγράφηκε η πρόθεση για συνολικό επαναπροσδιορισμό του αθλητισμού στη χώρα , αλλά και η ανάγκη να πειστούν ευρύτερες ομάδες του πληθυσμού να κάνουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να αθλούνται πιο συστηματικά.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης