Κίνηση που υπερβαίνει κάθε προηγούμενο καταγράφεται σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, χιλιάδες ήταν αυτοί που ταξίδεψαν από την χώρα μας προς την Αλβανία, ενώ από το Σαββατοκύριακο έχει ξεκινήσει η μεγάλη επιστροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες Δευτέρα, μέσα σε ένα 24ωρο, πέρασαν από τον διαβατηριακό και τελωνειακό έλεγχο περίπου εννέα χιλιάδες επιβάτες, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ!

Σύμφωνα δε με τις εκτιμήσεις που γίνονται από αστυνομικούς και τελωνειακούς, μέχρι τώρα έχουν διακινηθεί τριάντα χιλιάδες επιβάτες περισσότεροι από την προηγούμενη χρονιά.

Αστυνομικοί και τελωνειακοί, βρίσκονται στην κυριολεξία υπ’ ατμόν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων και μάλιστα μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι έχουν επισκεφθεί έστω και μία φορά τον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς, μπορούν να αντιληφθούν τον αγώνα δρόμο που γίνεται από τους ανθρώπους του Αστυνομικού Τμήματος και του Τελωνείου και σίγουρα τους αξίζουν τα εύσημα.

Η κίνηση αναμένεται να παραμείνει αυξημένη τουλάχιστον μέχρι το τέλος Αυγούστου, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιστροφή Βορειοηπειρωτών και Αλβανών, που είχαν επισκεφθεί τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, κατά τις θερινές διακοπές.

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης