Τα τελικά στοιχεία της Κτηματογράφησης σε 16 περιοχές που εντάχθηκαν σε λειτουργία μέσα στο 2013- θα μπορούν να δουν οι ιδιοκτήτες μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας (www.ktimatologio.gr) της EKXA A.E.

Πρόκειται για πρωτεύουσες νομών και περιοχές της Θεσσαλονίκης, οι οποίες είναι: Λάρισα, Καρδίτσα, Ναύπλιο, Σπάρτη, Τρίπολη, Κόρινθος, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Ζάκυνθος, Πύργος και Αμπελόκηποι, Ελευθέριο-Κορδελιό, Εύοσμος, Μενεμένη, Ωραιόκαστρο, Νέα Μαγνησία-Διαβατά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός της νέας υπηρεσίας, είναι η ενημέρωση των δικαιούχων για την τελική καταγραφή του ακινήτου τους, όπως είχε τη στιγμή λήξης της κτηματογράφησης και έναρξης λειτουργίας του κτηματολογικού γραφείου, μετά την ανάρτηση και την αναμόρφωση των στοιχείων με τα αποτελέσματα των ενστάσεων / αιτήσεων διόρθωσης.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί στη ψηφιακή πλατφόρμα να αναζητήσει στοιχεία όπως το απόσπασμα του Κτηματολογικού Φύλλου (νομική πληροφορία) και το απόσπασμα χάρτη, στον οποίο είναι οριοθετημένο το ακίνητο (χωρική πληροφορία), όπου και αναγράφεται ο Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου του ακινήτου. Επιπλέον, μπορεί να ενημερώνεται για την ημερομηνία έναρξης διόρθωσης των αρχικών εγγραφών στην περιοχή ενδιαφέροντος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης