Για απόπειρα κάμψης του φρονήματος των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου κάνει λόγο ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου, Νικ. Αγγελάρας.

Απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά τον προσυμβατικό έλεγχο επενδύσεων μεγάλου οικονομικού ενδιαφέροντος σχετικά με αποφάσεις του, ο κ. Αγγελάρας στήριξε τους συναδέλφους του και τόνισε πως θα συνεχίσουν το έργο τους με την ίδια ευσυνειδησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανώτατος δικαστής, με αφορμή, όπως όλα δείχνουν, αποφάσεις του δικαστηρίου οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να μπλοκάρουν συμβάσεις (π.χ. γήπεδο ΠΑΟ, αρχικό μπλοκάρισμα Ελληνικού κλπ) και την κριτική που ασκήθηκε, εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη του στους συναδέλφους του δικαστές του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου.

Χαρακτηριστικά, εξέφρασε «την αμέριστη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο και στην ευθυκρισία των δικαστών, όλων των βαθμών, του δικαστηρίου και την πεποίθησή του ότι οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα συνεχίσουν να ασκούν τα δικαιοδοτικά τους καθήκοντα με την ίδια ευσυνειδησία και προσήλωση στην αρχή της νομιμότητας και στη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος, ανεξαρτήτως τυχόν αποπειρών κάμψης του φρονήματός τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης