Προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένες και συνελήφθη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016, 23:39
Προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένες και συνελήφθη
Μια 41χρονη προσποιούμενη υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ. επιχείρησε να εξαπατήσει μια 66χρονη και μια 69χρονη στην Αλεξανδρούπολη τάζοντάς τους οικονομικό μέρισμα από φιλανθρωπικά ιδρύματα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ζήτησε από τις δύο γυναίκες να της παραδώσουν χρήματα και κοσμήματα, προκειμένου να τους καταβληθούν τα οικονομικά μερίσματα, αλλά κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησαν την αστυνομία

Μετά την καταγγελία των περιστατικών οι αστυνομικοί διεξήγαγαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν την δράστιδα.

Σημειώνεται ότι η 41χρονη κατηγορείται επίσης για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια, καθόσον κατείχε με σκοπό την πώληση εκκλησιαστικά είδη, στερούμενη της απαιτούμενης άδειας, ενώ της επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 ταχυδρομικές επιταγές και 12 τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται, καθώς επίσης 96 εκκλησιαστικά είδη.

Επισημαίνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

ΠΗΓΗ: seleo.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016, 23:39