Ο δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με τον ορειβατικό σύλλογο και τη διεύθυνση του χιονοδρομικού κέντρου υποδέχεται το 2013 στην καρδιά του Μαινάλου με μια φυσιολατρική κι αθλητική εκδήλωση στο χιονοδρομικό κέντρο της Οστρακίνας.

Το χιονοδρομικό κέντρου Μαινάλου έχει ανοίξει τις πύλες του από την περασμένη εβδομάδα κι αναμένεται, όπως και πέρσι άλλωστε, να το επισκεφθούν πολλοί για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά κάνοντας σκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χιονοδρομικό του Μαινάλου βρίσκεται σε υψόμετρο 1600μ. έχει όλες τις νόμιμες αδειοδοτήσεις είναι εύκολης πρόσβασης με πολύ καλό οδικό δίκτυο και οι λάτρεις του χιονιού μπορούν να κάνουν σκι στις πίστες που διαθέτει και στο baby lift, ενώ στο τριώροφο σαλέ μπορούν οι επισκέπτες να προμηθευτούν ακόμα και αρκαδικά παραδοσιακά προϊόντα.

Η γιορτή την πρωτοχρονιά θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα, όπου υπό τους ήχους μουσικής DJ, θα ζήσουν μοναδικές στιγμές όσοι επισκεφθούν το χιονισμένο Μαίναλο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τσουκαλόκαυτο για όλους, λαμπαδηδρομία με κατάβαση από το βουνό, βραδινό σκι, ενώ ο δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης και το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης θα κόψουν την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα του δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης