Σε δράσεις για την κάλυψη των αναγκών μεταναστών και προσφύγων σε Κόρινθο και Χίο προχώρησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και μέριμνα του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη διατέθηκαν στο Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου 200 υπνόσακοι και 500 κουβέρτες για την κάλυψη των εκεί αναγκών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπροσθέτως, ύστερα από συνεννόηση με το ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) επίκειται ο ορισμός κλιμακίου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο θα επισκέπτεται το Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα, με τη συνδρομή προσωπικού του Στρατού Ξηράς, ολοκληρώθηκε η μεταφορά 95 συνολικά προκατασκευασμένων οικίσκων και η τοποθέτησή τους στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΒΙΑΛ στο Χαλκιός της Χίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται,καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου, για τον χώρο όπου στο αμέσως επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει το Κέντρο Καταγραφής και Ταυτοποίησης – Hot Spot του νησιού.

Πηγή φωτό: korinthostv, astraparis

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης