Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Τον γρίφο της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα φαίνεται πως κατάφερε να λύσει η ΕΛ.ΑΣ., καθώς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έγινε προσαγωγή μίας βασικής υπόπτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για μία νεαρή 35 ετών, η οποία οδηγήθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν βρισκόταν στον αρχικό κύκλο των υπόπτων. Συγκεκριμένα φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα ο οποίος είχε προσωπική επαφή με το θύμα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον εντοπισμό της 35χρονης βρέθηκαν επίσης μία τηλεκάρτα (ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεφωνικές κλήσεις για την επίθεση), καθώς και μία περούκα. Η γυναίκα είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα, ενώ, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας υπάρχει κι άλλη μία γυναίκα η οποία αναμένεται να καταθέσει για την ίδια υπόθεση και θεωρείται επίσης ύποπτη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση

Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020. 

Τι λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Ιωάννας κ. Απόστολο Λύτρα, ο οποίος δήλωσε το εξής:

«Εάν ευσταθούν οι πληροφορίες επιβεβαιώνομαι, καθώς από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι η Ιωάννα δεν γνώριζε τη δράστιδα, δεν είχε με κανέναν προβλήματα και είχα αναφέρει ότι μπορεί να πρόκειται για μια δράστιδα που χωρίς αντικειμενικό έρεισμα είχε ενδεχομένως “εμμονή” με την Ιωάννα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης