Συνεχίζονται τα γλέντια στην συνοικία «τσιγγάνικα» της Κάτω Αχαΐας, παρά τις απαγορεύσεις και την εξάπλωση της πανδημίας στην περιοχή.

Το βράδυ του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου, δεκάδες άτομα διασκέδαζαν σε γλέντι που είχει στηθεί για αρραβώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μουσική στη διαπασών και ο κόσμος να συνωστίζεται, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Αποτέλεσμα ήταν μετά από τηλεφωνικές καταγγελίες που έγιναν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, να σπεύσουν στο σημείο περιπολικά και οι αστυνομικοί να προχωρήσουν σε επιβολή προστίμων και προσαγωγές, καθώς διαπιστώθηκε πως μόνο στον περίβολο του σπιτιού είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 50 άτομα, ενώ πολλά περισσότερα διασκέδαζαν εντός της οικίας.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν η Αστυνομία χρειάστηκε να δράσει άμεσα σε αντίστοιχη περίπτωση εν μέσω πανδημίας, σε γάμο που έγινε στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Τότε η Αστυνομία χρειάστηκε να κατασχέσει άμαξα και άλογο που είχε νοικιάσει η οικογένεια για να χρησιμοποηθεί σε γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως μόλις προ ημερών ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς μαζί με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας της Κ. Αχαΐας Τάσο Γιακουμή, επισκέφθηκαν τον συνοικισμό και τόνισαν στους κατοίκους την ανάγκη της λήψης μέτρων προστασίας με χρήση μάσκας (καθώς ελάχιστοι φορούν) και του τερματισμού των γλεντιών με τις μεγάλες συναθροίσεις.

Πηγή: tempo24.news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης