Ο νυν ευρωβουλευτής και ένοχος κατά το κατηγορητήριο και σύμφωνα με απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννης Λαγός, συνεχίζει να προκαλεί χωρίς αιδώ και όρια, αυτή τη φορά απειλώντας με προσφυγή στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Την ημέρα ανακοίνωσης της ενοχής του, ο Γιάννης Λαγός με βίντεο που ανάρτησε στα social media δήλωνε υπερήφανος που μάχεται τους ελληνικούς δημοκρατικούς θεσμούς και το πολιτικό σύστημα της χώρας του δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να το πράττει. Την επομένη, ανάρτησε άλλο βίντεο στο οποίο εξηγεί πως προσφεύγει στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη με τη βοήθεια νομικών από πολλές χώρας, προφανώς ατόμων που πρόσκεινται ή ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο με αυτόν, δηλαδή στη διεθνή ακροδεξιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Γιάννης Λαγός:

 

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου και την ανακοίνωση της προέδρου του Μαρίας Λεπενιώτη, ο Γιάννης Λαγός βρέθηκε ένοχος για το κακούργημα της σύστασης , συμμετοχής και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Εντός των επομένων ωρών αναμένεται και η ανακοίνωση της ποινής του. Σύμφωνα και με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, ζητήθηκε να μην ληφθούν υπόψη τα αιτήματα του Γιάννη Λαγού και της υπεράσπισής του για ελαφρυντικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ανάρτηση με το βίντεο στην ιστοσελίδα του κόμματός του

Κατόπιν  τούτου, νομικοί κύκλοι στην Αθήνα εικάζουν πως ο Γιάννης Λαγός θα συμπεριληφθεί στην κατηγορία εκείνη των ενόχων που θα οδηγηθούν στις φυλακές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης