Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα υπάρξουν μέχρι και την Παρασκευή σε διάφορες περιοχές του Νομού Ηρακλείου Κρήτης λόγω εργασιών στο τοπικό δίκτυο.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 7/3/2016
08.00-10.30: Στις Μαλάδες, όπισθεν της ταβέρνας Ζερβού, στην περιοχή της νεοαναγειρόμενης οικίας Βεϊσάκη και Παπαδάκη.
08.00-10.30: Στη Θέρισσο, στην οδό Λεβήνου από τη λεωφ. 62 Μαρτύρων μέχρι την οδό Διογένους μετά παρόδων, Ανωγείων από την οδό Δ. Φραγκιαδάκη έως την οδό Λεβήνου.
08.00-13.00: Στον Δ. Χερσονήσου, στις Κ. Γούβες στις περιοχές Λεμονιές της παραλίας Αγ. Κωνσταντίνου και στην περιοχή από την παραλία Κ. Γουβών από το ξενοδοχείο Διογένης Παλλάς έως το κάμπινγκ Γουβών από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων Μον Ρεπό, Gouves Park, Μαρίνα, Astir Beach, Magda Hotel, Kalia Beach, Λάβρις, Αφροδίτη, Amirandes, Πάνθεων, Μαριγιάννα καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν. τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.
10.00-13.00: Στην οδό Πατρ. Μελετίου Μεταξάκη, από την οδό Νίκης έως την οδό Λατούς, Στρυμόνος από την οδό Φ. Αϊδινλή έως την οδό Πατρ. Μελ. Μεταξάκη, Λίμνης Κουρνά από την Πατρ. Μελ. Μεταξάκη έως την οδό Νήσου Δίας και στις οδούς Ροδόπης, Δοξαστάκη, Αλιάκμονος και Αστερίωνος.
11.00-14.00: Στη Φοινικιά, στην περιοχή της επιχειρήσεως Λαμπράκη.
12.00-14.00: Στον Μασταμπά, στην οδό Ικτίνου από την οδό Παλαιοκάπα έως την οδό Δαμασκηνού και στην οδό Παλαιοκάππα από την οδό Στενημάχου έως την οδό Πανζελίου.
13.00-15.00: Στη Θέρισο, στην οδό Κονδυλάκη από την οδό Γ. Γεννηματά έως την οδό Γ. Γεωργιάδη. Επίσης στην οδό Ισμήνης.
13.00-15.00: Στις Κάτω Γούβες, στην περιοχή της διακλάδωσης προς Πάνω και Κάτω Γουβών και στην περιοχή μεταξύ των ξενοδοχείων Αφροδίτη και Λάβρις, στη χωράφα.

Τρίτη 8/3/2016
08.00-14.00: Στον δρόμο προς Καλέσσα, στις περιοχές μετόχι Κατεχάκη, επιχείρησης Κατεχάκη και βίλλας Λεμπιδάκη.
08.00-15.00 Γενικά στο χωριό Αγ. Μύρωνας του Δήμου Ηρακλείου.
13.00-15.00: Στην περιοχή Νέος Κόσμος, στις οδούς Γαληνού μετά παρόδων και στην οδό Μανασάκη.

Τετάρτη 9/3/2016
08.00-13.00: Στις οδούς Εθνομαρτύρων από την οδό Ούλαφ Πάλμε μέχρι τη λεωφ. Παπαναστασίου, Παπ. Γαβαλά από την οδό Μόρνου έως την οδό Μ. Χρυσοσκαλίτισσας, Καλλιπόλεως από την οδό Βολονάκη έως την οδό Καρατάρη. Επίσης, στην περιοχή του 46ου Δημ. Σχολείου και στις οδούς Λυγαριάς, Μυρτιάς, Πεύκων, Μαντινείας, Σικύωνος, Ακροπόλεως, Κορίνθου, Ετεάρχου, Παπαδάκη, Φαλιέρου, Τιτάνων, Ακροκορίνθου, Φαραγκουλιτάκη, Πόντου, Γκύζη, Μεσήνης, Μυριοκεφάλων, Λίνδου, Δήλου, Βεργίνας, Φώσκολου, Ανεξαρτησίας, Νεμέας, Αξιού, Λυδάκη, Πετρουγάκη, Ερμούπολης, Ευρώτα, Κατσίγαρη, Φουσταλιέρη, Παλλάδας, Οικονόμου, Αστάλης,, Αλφειού, Λούρου, Κηφισού και Μόρνου.
08.00-13.00: Στον δρόμο κατεβαίνοντας για Μαδέ, στον οικισμό Μαδέ, στη Λυγαριά, στην παραλία Λυγαριάς και στην Αγ. Πελαγία, στις περιοχές του s.m. Βασίλη, της παραλίας Μονοναύτη και των ξενοδοχείων Bellair, Πανόραμα, Alexander, Kapsis, Perla, Άμπελος, Peninsula, Blue Bay, διαμερισμάτων Ίριδα, ξενοδοχείο Sea Side και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.
12.00-15.00: Στο Γάζι, στην Αγ.Μαρίνα, στην περιοχή του κέντρου διασκεδάσεως Άνοδος και στην οδό Θριάμβου από την οδό Ελ.Βενιζέλου έως την οδό Κουντουριώτη μετά παρόδων και στις οδούς Θεμιστοκλέους, Αστυρακίου, Μιαούλη, Ανοίξεως, Μπότσαρη, Κουντουριώτη και Διάκου.
12.00-13.00: Στο Χουδέτσι, στην περιοχή της πλατείας του χωριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέμπτη 10/3/2016
08.00-09.00: Στην Επαρχιακή Οδό Ηρακλείου – Μοιρών από την επιχείρηση Ύδραμα μέχρι την επιχείρηση Σκουλούδη και στις περιοχές μετά το ΠΕΠΑΓΝΗ και το Δημοτικό σχολείο, δεξιά τον τσιμεντόδρομο προς το ποτάμι, στην περιοχή των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, του βουστασίου Περδικογιάννη στη Λειβάδα Βουτών και στους Αθανάτους και στην περιοχή της κατοικίας Τσαγκαράκη στον δρόμο προς Σταυράκια. Επίσης, στις περιοχές των επιχειρήσεων Βλατά – Ξυδάκη, σκαπτικών Μηναδάκη, δεξαμενών Σκουλούδη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.
08.00-15.00: Στην λεωφ. Χερσονήσου, στην περιοχή του πρώην ξενοδοχείου Άλμπατρος.
08.00-16.00: Στον Δήμο Ηρακλείου, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Μοιρών, από την επιχείρηση Σκουλούδη μέχρι τη Σταυρακιανή Καμάρα. Στις περιοχές ελαιουργείου Σταυρακίων στα Σταυράκια, θέση Μακρά, Ξηρολία, Σκυλοχωριό στις Δαφνές και στις περιοχές των επιχειρήσεων έπιπλο Ξυλοστάτης, ελαιόλαδα Ίανθος, πτηνοτροφείου Λιοκουκουδάκη, αρτοποιείου Τσατσάκη, αποθήκη Πηρουνάκη και κτήμα Πηρουνάκη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών. 
14.30-15.30: Στην Επαρχιακή Οδό Ηρακλείου – Μοιρών από την επιχείρηση Ύδραμα μέχρι την επιχείρηση Σκουλούδη και στις περιοχές μετά το ΠΕΠΑΓΝΗ και το Δημοτικό σχολείο, δεξιά τον τσιμεντόδρομο προς το ποτάμι, στην περιοχή των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, του βουστασίου Περδικογιάννη στη Λειβάδα Βουτών και στους Αθανάτους και στην περιοχή της κατοικίας Τσαγκαράκη στο δρόμο προς Σταυράκια. Επίσης, στις περιοχές των επιχειρήσεων Βλατά – Ξυδάκη, σκαπτικών Μηναδάκη, δεξαμενών Σκουλούδη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Παρασκευή 11/3/2016
08.00-16.00: Στα Μάλια, στην περιοχή του Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννη και στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από το πρατήριο υγρών καυσίμων Σιλκ έως την τράπεζα Πειραιώς μετά παρόδων και στις οδούς Αγ. Ιωάννου, Μεταξά, Μιχ. Αρχαγγέλου, Ταξιαρχών, Αλεξάκη, Πινδάρου, Ζωοδόχου Πηγής, Οπλαρχηγών, Νίκης, Ζαχαριάδη, 25ης Μαρτίου και Σαρπηδώνος.

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης