Κατά την απολογία του, ο 31 ετών άνδρας φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ο οποίος έβαζε φωτιές σε οχήματα ενώ έκαψε και δύο σκύλους, στη Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκη. Βαρύνεται για εμπρησμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, με κίνδυνο για ξένα πράγματα και για άνθρωπο, φθορές ξένης περιουσίας, θανάτωση ζώων συντροφιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη σύλληψη, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο επειδή κατείχε μαχαίρι, αλλά αθωώθηκε.

Στη συνέχεια, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τους εμπρησμούς. Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια φέρεται ότι παραδέχτηκε τις πράξεις του λέγοντας ότι δεν είναι καλά και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 31 ετών άνδρας, από τον Απρίλιο του 2020 έως τις αρχές Ιανουαρίου, πυρπόλησε σταθμευμένα οχήματα, ενώ -όπως αποκαλύφθηκε- έβαλε φωτιά ακόμη και σε δύο σκυλιά, με αποτέλεσμα τον θάνατό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά, ο 31 χρόνων πυρομανής φέρεται ότι πυρπόλησε 15 οχήματα, μηχανάκια, ΙΧ και ένα φορτηγό, που ήταν σταθμευμένα κυρίως σε πιλοτές, στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Πηγή: GRTimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης