Ανακριτής και εισαγγελέας έδειξαν τον δρόμο της φυλακής στον 46χρονο κατηγορούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παρά την προσπάθειά του να τους πείσει πως δεν είχε αντίληψη των πράξεών του λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Ζήτησε μάλιστα να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση προκειμένου να ενισχύσει τον ισχυρισμό του. 

Την ίδια ώρα, πάντως, η 40χρονη γυναίκα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, καθώς εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα ξυλοκοπήθηκε με απίστευτη αγριότητα το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του κατηγορούμενου στην Αργυρούπολη. Ο 46χρονος, αφού τη χτύπησε μέχρι αναισθησίας, έφυγε από το σπίτι εγκαταλείποντάς την αιμόφυρτη. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο είχε ενημερώσει ο κατηγορούμενος. 

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν παραδόθηκε ο κατηγορούμενος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον κατηγορούμενο και στο παρελθόν. Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σοκαριστικά, καθώς ο ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε στο σώμα της άτυχης γυναίκας σημάδια που μαρτυρούν ότι είχε ξυλοκοπηθεί και πάλι πριν από λίγες ημέρες. Η 40χρονη έχει βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στον θώρακα και σπασμένα πλευρά. Τα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνουν ότι ο κατηγορούμενος χτυπούσε τη γυναίκα με τα χέρια του αλλά και στο πάτωμα ή στον τοίχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ήταν βίαιος και με άλλες συντρόφους του. Πληροφορίες λένε πως πριν από περίπου 25 χρόνια είχε επιχειρήσει να στραγγαλίσει την τότε σύζυγό του. Το 2015 είχε επιτεθεί στη νέα σύζυγό του, την οποία μάλιστα μαχαίρωσε. Η γυναίκα, μετά την επίθεση, φέρεται να μετακόμισε μαζί με το παιδί τους στο εξωτερικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης