Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε ο 34χρονος κτηνοτρόφος από το Καστέλι Κισάμου, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης κοπέλας, για παιδική πορνογραφία και παράνομη οπλοκατοχή.

Η απολογία του 34χρονου Χανιώτη διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι ένας τυχαίος έλεγχος των αστυνομικών αρχών, την περασμένη Τετάρτη, στο σπίτι του 34χρονου, στο Καστέλι Κισάμου, ήταν η αιτία να αποκαλυφθούν οι «αρρωστημένες» ορέξεις του συγκεκριμένου άνδρα.

«Πάγωσαν» και οι έμπειροι αστυνομικοί από τα ευρήματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί, έχοντας πληροφορίες ότι ο 34χρονος έχει στην κατοχή του παράνομα όπλα, προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του χωρίς να φαντάζονταν το τι θα επακολουθούσε.

Όταν ξεκίνησε ο έλεγχος στα δωμάτια του σπιτιού του 34χρονου, οι έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. «πάγωσαν» με τα ευρήματα που αφορούσαν παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με ανήλικα κορίτσια σε άσεμνες στάσεις, ενώ υπήρχε και σκληρό πορνογραφικό υλικό.

Παράλληλα υπήρξαν ενοχοποιητικά μηνύματα του δράστη με ανήλικα κορίτσια που φαίνεται να παρενοχλούσε.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για να εντοπιστούν τα συγκεκριμένα κορίτσια και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων προκειμένου ο 34χρονος να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Με πληροφορίες από cretapost, zarpanews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης