Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε, τραυματίζοντας θανάσιμα, τον Βούλγαρο οπαδό, έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως θα οδηγηθεί στη φυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την απολογία της αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο και ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα.Έδωσε εξηγήσεις για τα επιβαρυντικά στοιχεία που συγκέντρωσε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης και ειδικά για τη διπλή κίνηση του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο.

Φέρεται ότι επανέλαβε όσα είχε αρχικά πει στην Τροχαία Θεσσαλονίκης. Ότι, δηλαδή, το κακό έγινε χωρίς να το καταλάβει και παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο. Είπε ότι πανικοβλήθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε για τη σωματική της ακεραιότητα.

Διαφοροποιήθηκε σχετικά με όσα είχε πει αρχικά για την παραμονή της στον χώρο του Μεγάρου Μουσικής πριν και μετά τη συμπλοκή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος έχασε τη ζωή του ύστερα από οπαδικό επεισόδιο, τον περασμένο Ιανουάριο, στη Θεσσαλονίκη, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο που πέρασε πάνω από το αναίσθητο σώμα του.

Είχε ταξιδέψει μαζί με φίλους του στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, καθώς διατηρούσαν φιλικές-οπαδικές σχέσεις με τους «κίτρινους». Όπως είχε ανακοινώσει τότε η αστυνομία, η εις βάρος τους επίθεση έγινε από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, grtimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης