Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους, οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης 14χρονης μαθήτριας από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Μετά από πολύωρη διαδικασία που ξεκίνησε το μεσημέρι, η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας συμφώνησαν ότι ο 29χρονος αλλοδαπός που φέρεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αποτρόπαια υπόθεση, καθώς και ο 25χρονος συγκατηγορούμενος του, πρώην τρόφιμος σε δομή της ΜΚΟ Κιβωτός του Κόσμου, πρέπει να οδηγηθούν στην φυλακή για τις κατηγορίες της μαστροπείας και παιδικής πορνογραφίας που τους αποδίδονται.  
 
Αντίθετα, για τον 24χρονο, τρίτο κατηγορούμενο για τα ίδια αδικήματα, κρίθηκε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς την επιβολή κανενός όρου. Για τον 24χρονο, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν βρέθηκε ποτέ σε συνάντηση με το παιδί, φαίνεται η ίδια η 14χρονη σε κατάθεση της να τον έχει βγάλει εκτός εγκληματικής συμπεριφοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην υπόθεση εμπλέκεται και τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος και του αποδίδεται η κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.

Οι δύο προφυλακιστέοι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν στις απολογίες τους όσα τους αποδίδονται στο κατηγορητήριο, και φέρονται να υποστηρίζουν πως δεν είχαν σεξουαλική επαφή με την μαθήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης