Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή ο 50χρονος από την Νίκαια που ομολόγησε την δολοφονία της συζύγου του.

Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου. Γύρω στις 10:30 το πρωί, οι Αρχές έλαβαν κλήση από τον σύζυγό της, ο οποίος σε κατάσταση μέθης ειδοποίησε πως έχει σκοτώσει τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους, λέγοντας: «Ελάτε σπίτι. Τη σκότωσα». Στο σπίτι η άτυχη 54χρονη διέμενε με τον 50χρονο σύζυγό της και την ανήλικη κόρη τους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν ήταν στο σπίτι όταν έγινε η δολοφονία της μητέρας του από τον ίδιο του τον πατέρα, καθώς βρισκόταν στη γιαγιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις, βρήκαν τη γυναίκα να κείτεται νεκρή και να φέρει εκδορές στο λαιμό, ενώ οδήγησαν τον άνδρα στο αστυνομικό τμήμα όπου προσήχθη και ανακρινόταν. Ο άντρας όμως έπαθε επιληπτικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προανάκρισής του και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Όπως προέκυψε από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. ο άντρας αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως και είχε νοσηλευτεί το 2022 σε ψυχιατρικό κατάστημα, ενώ το 2017 και το 2019 η 54χρονη είχε απευθυνθεί στο Α.Τ. Νίκαιας για ενδοοικογενειακή βία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης