Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας, μετά την απολογία του, στον 50χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγο του θύματος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα Μέγαρα.

Ο 50χρονος στην απολογία του ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε … κενά μνήμης, λέγοντας ότι δεν θυμάται πως σήκωσε το όπλο και το έστρεψε σε βάρος του 48χρονου γιατρού και της συζύγου του… «Ήθελα να αυτοκτονήσω» φέρεται να ισχυρίστηκε στον ανακριτή κατά την απολογία του που διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος είπε πως την περασμένη Πέμπτη λίγο πριν από το έγκλημα είχε επισκεφθεί το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και αποχαιρέτησε το παιδί του, καθώς είχε σκοπό στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που -όπως υποστηρίζει- αντιμετωπίζει και για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του προσκόμισε στον 3ο τακτικό ανακριτή τις συνταγές του γιατρού που του είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, η υπεράσπισή του ζήτησε με αίτημά της τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης