Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες μετά την απολογία του ο 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο 43χρονος αρνείται ότι προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα στον 63χρονο (σ.σ.: παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε πως συνάντησε τον συγγενή του εκείνη την ημέρα) και ότι ήταν δικό του το ρόπαλο του μπέιζμπολ, το οποίο φέρεται να επέφερε τα θανάσιμα χτυπήματα στο θύμα και βρέθηκε μέσα σε πυκνή βλάστηση κοντά στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν, ο 43χρονος είχε αναρτήσει φωτογραφία με το ρόπαλο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν τα παπούτσια του γεμάτα με αίματα, γεγονός που ενοχοποιεί τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του 63χρονου θείου του.

Το περιστατικό συνέβη στις 14.30 περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου στην περιοχή Χαρτάτα Κατασταρίου στη Ζάκυνθο. Θείος και ανιψιός είχαν διαφωνίες για περιουσιακά θέματα. Κατά τη συμπλοκή ο ανιψιός χρησιμοποίησε ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ με το οποίο κατάφερε χτυπήματα στο θύμα.

Τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι και υπήρξαν θανατηφόρα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του 63χρονου επήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνεπεία πλήξεως διαθλώντος οργάνου. Ο άνδρας είχε κατάγματα και εκχυμώσεις, και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης