Σχεδόν 10 μήνες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία  του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στη Βούλα, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ανακριτή και ο δεύτερος κατηγορούμενος για το έγκλημα, ο οποίος είχε διαφύγει στη Βουλγαρία όπου και συνελήφθη.

Ο  αδελφός του φερόμενου ως εκτελεστή ο οποίος εκδόθηκε στη χώρα μας από τις βουλγαρικές αρχές μετά το διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, αρνήθηκε κάθε σχέση με τη δολοφονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, όπως ισχυρίστηκε δεν βρίσκονταν καν κοντά στον τόπο της δολοφονίας, την κρίσιμη ώρα ενώ δεν μοιάζουν ως προς το σωματότυπο με το δράστη που καταγράφεται στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας.

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, υποστήριξε ότι με τον αδελφό του δεν είχαν συναντήσει ποτέ τον άτυχο επιχειρηματία. Δεν προέκυψε ότι είχαν οποιοδήποτε κίνητρο για να τον σκοτώσουν, είπε, χωρίς όμως να πείσει τον ανακριτή που με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, τον έκριναν προφυλακιστέο.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου, κρατείται εξάλλου από τον περασμένο Απρίλιο και ο αδελφός του, ο οποίος φέρεται ότι είχε εκτελέσει τον επιχειρηματία, τον Οκτώβριο του 2018. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης