Τον δρόμο για τις φυλακές θα πάρει ο 55χρονος Πτηνοτρόφος από την Χαλανδρίτσα, καθώς μετά την μαραθώνια απολογία του, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο ιδιοκτήτης της πτηνοτροφικής Μονάδας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και της παράβασης της νομοθεσίας περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και περί όπλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 41χρονος επιστάτης ρουμανικής υπηκοότητας αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Κατά την διάρκεια της απολογίας, ο 55χρονος παρουσίασε πέντε άτομα ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Απόψε μεταφέρθηκε εκ νέου στην Ασφάλεια Πατρών και το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζουμε πως το 2013 ο Πτηνοτρόφος είχε συλληφθεί και πάλι από καταγγελίες εργατών ρουμανικής υπηκοότητας που έκαναν λόγο για κακή μεταχείριση και για εργασία χωρίς να τους αποδίδονται χρήματα, όμως τότε είχε αθωωθεί με βούλευμα.

Οι δυο συλληφθέντες προσήλθαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, έξω από το οποίο είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας τα μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και αντιεξουσιαστές, ενώ δρακόντεια ήταν τα μέτρα της Αστυνομίας, για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης:

Διαμαρτυρία για τη «Μανωλάδα» της Αχαΐας
,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015, 14:30

Δουλέμπορος… κροίσος,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015, 18:58

Πηγή: patratora.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης