Επέστρεψε και πάλι στη φυλακή ο 40χρονος Ρώσος που συμμετείχε στη ληστεία σε βάρος της 66χρονης, μέσα στο διαμέρισμά της, στο Παλαιό Φάληρο αφού είχε αποφυλακιστεί, με βάση τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου. Μαζί του το δρόμο για τη φυλακή πήρε και ο 35χρονος Αρμένιος ο οποίος συμμετείχε μαζί του στην επίθεση σε βάρος της 66χρονης.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αμέσως μετά την απολογία τους στον ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 40χρονος Ρώσος ο οποίος είχε αποφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2015 βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου και ο 35χρονος Αρμένιος, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παράνομη οπλοφορία, βία κατά συρροή και απειλή.

Σε βάρος του τρίτου συνεργού τους, ο οποίος έμεινε κρυμμένος στη ντουλάπα του διαμερίσματος και διέφυγε 14 ώρες έπειτα από την αστυνομική επιχείρηση, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Στη ληστεία σε βάρος της 66χρονης συμμετείχε και ένας 41χρονος Μολδαβός, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε. Και αυτός είχε αποφυλακιστεί βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Κινηματογραφική επιχείρηση για τη σύλληψη ληστών στο Π. Φάληρο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης