Ο δήμος Μεγαλόπολης ετοιμάζεται για 17η συνεχή χρονιά να οργανώσει αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλη την περιφέρεια του διευρυμένου δήμου.

Το «Καρναβάλι Μεγαλόπολης» αντιστέκεται στις οικονομικές αντιξοότητες, με πείσμα, δημιουργικότητα και εθελοντική εργασία, προσαρμοζόμενο βέβαια στις νέες συνθήκες και στοχεύει να προσφέρει αισιοδοξία και χαμόγελο σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή, φέτος οι δαπάνες υλοποίησης του Καρναβαλιού ελαχιστοποιούνται και έτσι περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, η οργάνωση και η επιτυχία των καρναβαλικών εκδηλώσεων, βασίζεται στη εθελοντική συμμετοχή, των συλλόγων, των φορέων, των επαγγελματιών και των παιδιών της περιοχής.

Το «Καρναβάλι Μεγαλόπολης» ξεκινά την Tσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Περιλαμβάνει αναβίωση αποκριάτικων εθίμων, εκδηλώσεις για τα παιδιά και φυσικά τη λειτουργία της Καρναβαλούπολης, ενώ οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου στη λεωφόρο Παπαναστασίου στη Μεγαλόπολη.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης