Τα πυρά του κατά της διοίκησης του Δρομοκαΐτειου εξαπέλυσε ο πρόεδρος των φρουρών που έχουν αναλάβει τη φύλαξη της Βίκυς Σταμάτη.

«(Ο Πρώιος Ισίδωρος) να κοιτάξει πρώτα τα του οίκου του και μετά να ρίξει ευθύνες (για την απόδραση)» τόνισε σε δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας πως την ώρα της απόδρασης η τρόφιμος δεν βρισκόταν σε θάλαμο κρατουμένων γι’ αυτό και το ψυχιατρικό τμήμα φέρει την ευθύνη για το συγκεκριμένο συμβάν. Όπως πρόσθεσε, οποιεσδήποτε παρατυπίες στον τρόπο φύλαξής της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου βαρύνουν αποκλειστικά τη διοίκηση του ιδρύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος των φρουρών επιβεβαίωσε, επίσης, το ρεπορτάζ του zougla.gr για τα κενά ασφαλείας στην περίφραξη του Δρομοκαΐτειου, κάνοντας λόγο για προβλήματα στην περιμετρική ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται πως δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού, σε τρεις βάρδιες, βρίσκονταν καθημερινά έξω από το δωμάτιο της Βίκυς Σταμάτη. Ο χώρος μέσα στον οποίο διέμενε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν στο ισόγειο και το παράθυρο από το οποίο διέφυγε, «έβλεπε» στο πίσω μέρος του ιδρύματος, προς την Αγία Βαρβάρα. Όπως διαπιστώθηκε το λουκέτο είχε παραβιαστεί. Η Βίκυ Σταμάτη τοποθέτησε μαξιλάρια στο κρεβάτι της, τα οποία και σκέπασε με την κουβέρτα προκειμένου να φαίνεται πως κοιμόταν.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης